Heti menü – július 3. hét

A mostani heti zöldségkosárban saláta, cukkini, padlizsán, paradicsom, sárgadinnye, cseresznye és újrépa lesz, így ezek köré szerveztem a hetet, a melegre való tekintettel mediterrán jellegű receptekkel.

Szóval mit eszünk ezen a héten?

Szerda

ebéd: lazacos tészta

vacsora: zöldsaláta, póréhagymás-sonkás pitével (a póréhagyma a mélyhűtőből)

Csütörtök

ebéd: tajine kuszkusszal bárányhúsból

vacsora:  tajine

Péntek

ebéd: nyárson sült máj és zúza zöldségekkel, zöldsaláta, főtt kukorica

vacsora:  avokádókrémmel és rákkal töltött paradicsom

Szombat

ebéd: főtt búza apróra vágott zöldségekkel

vacsora: alufóliában sült citromos csirkemell, a búza maradékával

Vasárnap

ebéd: zöld olívabogyós sonkás cake, zöldsaláta

vacsora: galambbegysaláta sütőben sült újrépával és friss kecskesajttal

Hétfő

ebéd: taboulé

vacsora: nyárson sült fűszeres csirkemell rizzsel

Kedd

ebéd: padlizsános-csirkemelles pite

vacsora: cukkinis lepények

Desszertötletek:

Rebarbarás süti

Gyümölcssaláta

Sárgabarackos házi joghurt

Sárgabarackos-mandulás lepény

Ti mit esztek ezen a héten?

Címkék:
Tovább a blogra »