Heti menü – szeptember 3. hét

Beköszöntött a hűvösebb, borongósabb idő, megfőzöm az év első levesét.  A termelőtől cukkinit, salátát, sütőtököt, spenótot, zöldbabot, paradicsomot és körtét, szilvát, szőlőt kapunk ezen a héten. Mit is főzök ezekből?

Szerda

ebéd: töltött kerek cukkini, petrezselymes rizs

vacsora: szardíniás melegszendvics, olívabogyós-fetás paradicsomsaláta

Csütörtök

ebéd: mézes-mustáros csirkemell, rizs, uborkasaláta

vacsora:  quiche lorraine (hagymás-sonkás-tojásos pite, majd beírom a receptet)

Péntek

ebéd: rántott hal, kukoricás tészta

vacsora: ham and eggs

Szombat

ebéd: disznókaraj provence-i fűszerekkel, friss zöldbab

vacsora: zöldsaláta füstölt lazacos szendvicskékkel

Vasárnap

ebéd: csirkecomb zöldborsóval

vacsora: zöldsaláta cukkinis lepényekkel

Hétfő

ebéd: céklasaláta, diós tészta

vacsora: hagymás-fokhagymás sütőtök-krémleves

Kedd

ebéd: quenelles paradicsomszósszal

vacsora: sütőtök-krémleves

Desszertötletek:

Körtés lepény

Sült alma karamellszósszal

Kókuszkocka

Császármorzsa friss szilvalekvárral

Címkék:
Tovább a blogra »