Heti menü – október 2. hét

Ezen a héten a termelői kosárban zöldsaláta, friss gomba, karfiol, endívia, fokhagyma, alma, birsalma, körte, koktélparadicsom, répa, cukkini, krumpli és póréhagyma lesz. Bőséges tehát a választék, lássuk, mi kerül majd az asztalunkra?

Szerda

ebéd: fokhagymás-sajtos csirkemell, zöldborsó

vacsora: zöldsaláta flammenküche-vel (elzászi specialitás, tulajdonképpen tejfölös-angolszalonnás-hagymás pizza)

Csütörtök

ebéd: csőben sült endívia

vacsora: zöldsaláta kecskesajtos melegszendvicsekkel

Péntek

ebéd: bakonyi sertéssült friss gombából, házi sült krumpli, uborkasaláta

vacsora: karfiolos pite

Szombat

ebéd: húsleves, palacsinta

vacsora: vajas pirítós lágytojással

Vasárnap

ebéd: töltött cukkini, rizs

vacsora: wok-ban sült lazackockák friss spenóttal és rizzsel

Hétfő

ebéd: hagymás lencsesaláta

vacsora: savoie-i krémleves (krumpli, tejszín, bacon és sajt van benne, nem az a diétás kaja, de finom)

Kedd

ebéd: répás marharagu, krumplipüré, koktélparadicsomok

vacsora: póréhagymás pite

Desszertötletek:

Birsalmasajt

Normann almatorta

Körtés-csokis muffin

Palacsinta

Jó étvágyat!

Címkék:
Tovább a blogra »