Heti menü – november 2. hét

A heti zöldség-gyümölcs kosárban:  galambbegy-saláta, főtt cékla, romanesco brokkoli, krumpli, butternut sütőtök, endívia, Golden alma, körte és cseresznyebefőtt. Vettem banánt mellé nasinak. 🙂 Meg a magnézium miatt kedélyjavítónak, ránk fér ebben a borongós novemberi időben.

Szerda

ebéd: póréhagymás quiche

vacsora: galambbegy saláta sonkás blinivel

Csütörtök

ebéd: tejszínes borjúragu, rizs

vacsora: diós endíviasaláta

Péntek

ebéd: romanesco brokkoli csirkemellel

vacsora: házi pizza

Szombat

ebéd:  csőben sült sonkába tekert endívia

vacsora: cékla-narancs saláta

Vasárnap

ebéd: lencsefőzelék virslivel

vacsora: quenelles

Hétfő

ebéd: rakott krumpli

vacsora: gombakrémleves

Kedd

ebéd: halrudacskák joghurtos-citromos szósszal, bulgurral

vacsora: sütőtök-krémleves

Desszertötletek:

Cseresznyés tejespite

Sült körte csokiöntettel

Fahéjas banánkarikák

Omlós almás süti

Jó étvágyat!

Címkék:
Tovább a blogra »