Heti menü: január 5. hét

Ezen a héten a hűtőben van sütőtök (butternut tök), répa, zöldsaláta, egy fej káposzta és egy kelkáposzta. Van még itthon öt kiló bio krumpli és egy csomag zöld lencse. A következő menüt állítottam össze ezekből:



Hétfő

ebéd: IKEA-s zöldségkorongok, tükörtojás

vacsora: tonhalas quiche (quiche alaprecept itt: https://feszekalja.cafeblog.hu/2013/09/22/quiche-lorraine-egy-francia-alapkaja/)

Kedd

ebéd: paradicsomleves betűtésztával

vacsora: tökös pite

Szerda

ebéd: répapüré halrudacskákkal

vacsora: zöldsaláta füstölt pisztránggal és almával





Csütörtök

ebéd: egybesült karaj zöldbabbal

vacsora: frankfurti leves

Péntek

ebéd: véres hurka krumplipürével

vacsora: sajtos bundás kenyér

Szombat

ebéd:  bourgogne-i (répás) marharagu, sült krumpli

vacsora: paradicsomos káposzta

Vasárnap

ebéd: bárány-tajine aszalt szilvával és aszalt sárgabarackkal, kuszkusz

vacsora: baconos gombás puliszka (recept hamarosan)

Desszertötletek:

Palacsinta

Szalagos fánk

Madártej

Normand almás süti

Jó étvágyat!

Címkék:
Tovább a blogra »