Fészekalja: Nagy dolgokról kiCSIBEn

Heti menü – szeptember 3. hét

Beköszöntött a hűvösebb, borongósabb idő, megfőzöm az év első levesét.  A termelőtől cukkinit, salátát, sütőtököt, spenótot, zöldbabot, paradicsomot és körtét, szilvát, szőlőt kapunk ezen a héten. Mit is főzök ezekből?

 

Courgette farcie

Szerda

ebéd: töltött kerek cukkini, petrezselymes rizs

vacsora: szardíniás melegszendvics, olívabogyós-fetás paradicsomsaláta

 

Quiche_Lorraine-slice-5802

 

Csütörtök

ebéd: mézes-mustáros csirkemell, rizs, uborkasaláta

vacsora:  quiche lorraine (hagymás-sonkás-tojásos pite, majd beírom a receptet)

 

Eggs_and_ham

Péntek

ebéd: rántott hal, kukoricás tészta

vacsora: ham and eggs

 

Echine de porc en cocotte aux épices, haricots verts

Szombat

ebéd: disznókaraj provence-i fűszerekkel, friss zöldbab

vacsora: zöldsaláta füstölt lazacos szendvicskékkel

 

103_7673

Vasárnap

ebéd: csirkecomb zöldborsóval

vacsora: zöldsaláta cukkinis lepényekkel

 

soupe_potiron

Hétfő

ebéd: céklasaláta, diós tészta

vacsora: hagymás-fokhagymás sütőtök-krémleves

 

994822824

Kedd

ebéd: quenelles paradicsomszósszal

vacsora: sütőtök-krémleves

 

recette-e22379-pommes-au-four-caramel-et-speculoos

 

Desszertötletek:

Körtés lepény

Sült alma karamellszósszal

Kókuszkocka

Császármorzsa friss szilvalekvárral

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!