Beköszöntött a hűvösebb, borongósabb idő, megfőzöm az év első levesét. A termelőtől cukkinit, salátát, sütőtököt, spenótot, zöldbabot, paradicsomot és körtét, szilvát, szőlőt kapunk ezen a héten. Mit is főzök ezekből?
Szerda
ebéd: töltött kerek cukkini, petrezselymes rizs
vacsora: szardíniás melegszendvics, olívabogyós-fetás paradicsomsaláta
Csütörtök
ebéd: mézes-mustáros csirkemell, rizs, uborkasaláta
vacsora: quiche lorraine (hagymás-sonkás-tojásos pite, majd beírom a receptet)
Péntek
ebéd: rántott hal, kukoricás tészta
vacsora: ham and eggs
Szombat
ebéd: disznókaraj provence-i fűszerekkel, friss zöldbab
vacsora: zöldsaláta füstölt lazacos szendvicskékkel
Vasárnap
ebéd: csirkecomb zöldborsóval
vacsora: zöldsaláta cukkinis lepényekkel
Hétfő
ebéd: céklasaláta, diós tészta
vacsora: hagymás-fokhagymás sütőtök-krémleves
Kedd
ebéd: quenelles paradicsomszósszal
vacsora: sütőtök-krémleves
Desszertötletek:
Körtés lepény
Sült alma karamellszósszal
Kókuszkocka
Császármorzsa friss szilvalekvárral
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: