Fészekalja: Nagy dolgokról kiCSIBEn

Heti menü – szeptember 4. hét

A mai kosárban a következők voltak: hagyma, cukkini, alma, körte, szőlő, spenót, saláta, sárgadinnye, méz, paradicsom. Ezek a mostani heti menü alapjai, kiegészítve mélyhűtött zöldségekkel.

7902281126_9d6d06b107_z

Szerda

ebéd: paradicsomos-fokhagymás csirkecomb friss zöldbabbal

vacsora: zöldsaláta paradicsommal és főtt tojással

 

epinards-creme

Csütörtök

ebéd: spenót bundáskenyérrel

vacsora:  zöldsaláta, füstölt sonkás blini

 

pates-au-saumon-001

Péntek

ebéd: lazacos tészta

vacsora: csőben sült cukkini

 

brassói

Szombat

ebéd: brassói sült krumplival

vacsora: tonhalas vörösbab-saláta

 

83-0

Vasárnap

ebéd: csirkemell Dubarry-módra, rizs

vacsora: póréhagyma-krémleves

 

dsc_0043

Hétfő

ebéd: gombapörkölt tésztával, uborkasaláta

vacsora: croque-monsieur (sonkás-sajtos melegszendvics)

 

pizza-blanche-courgette

Kedd

ebéd: csőben sült karfiol

vacsora: cukkinis-sonkás pizza

 

Tarte Alsacienne

 

Desszertötletek:

Nutellás-körtés süti

Normand almatorta

Csokifagyi banánkarikákkal és tejszínhabbal

Diós palacsinta

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!