Ezen a héten a termelői kosárban zöldsaláta, friss gomba, karfiol, endívia, fokhagyma, alma, birsalma, körte, koktélparadicsom, répa, cukkini, krumpli és póréhagyma lesz. Bőséges tehát a választék, lássuk, mi kerül majd az asztalunkra?
Szerda
ebéd: fokhagymás-sajtos csirkemell, zöldborsó
vacsora: zöldsaláta flammenküche-vel (elzászi specialitás, tulajdonképpen tejfölös-angolszalonnás-hagymás pizza)
Csütörtök
ebéd: csőben sült endívia
vacsora: zöldsaláta kecskesajtos melegszendvicsekkel
Péntek
ebéd: bakonyi sertéssült friss gombából, házi sült krumpli, uborkasaláta
vacsora: karfiolos pite
Szombat
ebéd: húsleves, palacsinta
vacsora: vajas pirítós lágytojással
Vasárnap
ebéd: töltött cukkini, rizs
vacsora: wok-ban sült lazackockák friss spenóttal és rizzsel
Hétfő
ebéd: hagymás lencsesaláta
vacsora: savoie-i krémleves (krumpli, tejszín, bacon és sajt van benne, nem az a diétás kaja, de finom)
Kedd
ebéd: répás marharagu, krumplipüré, koktélparadicsomok
vacsora: póréhagymás pite
Desszertötletek:
Birsalmasajt
Normann almatorta
Körtés-csokis muffin
Palacsinta
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: