Fészekalja: Nagy dolgokról kiCSIBEn

Heti menü – november 2. hét

A heti zöldség-gyümölcs kosárban:  galambbegy-saláta, főtt cékla, romanesco brokkoli, krumpli, butternut sütőtök, endívia, Golden alma, körte és cseresznyebefőtt. Vettem banánt mellé nasinak. 🙂 Meg a magnézium miatt kedélyjavítónak, ránk fér ebben a borongós novemberi időben.

88504369_o

 

Szerda

ebéd: póréhagymás quiche

vacsora: galambbegy saláta sonkás blinivel

 

45848319

Csütörtök

ebéd: tejszínes borjúragu, rizs

vacsora: diós endíviasaláta

 

Dindonneauromanes_n_lg

Péntek

ebéd: romanesco brokkoli csirkemellel

vacsora: házi pizza

 

salade-coloree-de-betterave-et-d-orange-5617303

Szombat

ebéd:  csőben sült sonkába tekert endívia

vacsora: cékla-narancs saláta

 

DSC06872_m

Vasárnap

ebéd: lencsefőzelék virslivel

vacsora: quenelles

soupe-aux-champignons

Hétfő

ebéd: rakott krumpli

vacsora: gombakrémleves

 

100_9099

Kedd

ebéd: halrudacskák joghurtos-citromos szósszal, bulgurral

vacsora: sütőtök-krémleves

 

poires-au-chocolat

Desszertötletek:

Cseresznyés tejespite

Sült körte csokiöntettel

Fahéjas banánkarikák

Omlós almás süti

 

Jó étvágyat!

 

 

 

 

 

 

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!