Fészekalja: Nagy dolgokról kiCSIBEn

Heti menü: január 5. hét

Ezen a héten a hűtőben van sütőtök (butternut tök), répa, zöldsaláta, egy fej káposzta és egy kelkáposzta. Van még itthon öt kiló bio krumpli és egy csomag zöld lencse. A következő menüt állítottam össze ezekből:


tarte_au_thon_au_crabe_et_aux_aubergines

Hétfő

ebéd: IKEA-s zöldségkorongok, tükörtojás

vacsora: tonhalas quiche (quiche alaprecept itt: https://feszekalja.cafeblog.hu/2013/09/22/quiche-lorraine-egy-francia-alapkaja/)

 

561881285

Kedd

ebéd: paradicsomleves betűtésztával

vacsora: tökös pite

 

151FC0E2871A149ABCA9DBE890AE2

 

Szerda

ebéd: répapüré halrudacskákkal

vacsora: zöldsaláta füstölt pisztránggal és almával

 

HEIR_FennelPork_600x400-thumb-354xauto-274379

Csütörtök

ebéd: egybesült karaj zöldbabbal

vacsora: frankfurti leves

 

toltott_bundaskenyer_recept

Péntek

ebéd: véres hurka krumplipürével

vacsora: sajtos bundás kenyér

 

Paradicsomos_kaposzta_1

Szombat

ebéd:  bourgogne-i (répás) marharagu, sült krumpli

vacsora: paradicsomos káposzta

 

 

gratin-de-polenta-au-fromage-et-aux-lardons-7250968

 

Vasárnap

ebéd: bárány-tajine aszalt szilvával és aszalt sárgabarackkal, kuszkusz

vacsora: baconos gombás puliszka (recept hamarosan)

 

 

iles-flottantes-au-caramel_200x200

Desszertötletek:

Palacsinta

Szalagos fánk

Madártej

Normand almás süti

 

Jó étvágyat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!