Fészekalja: Nagy dolgokról kiCSIBEn

Heti menü: február 1. hét

Most elég üres a hűtő (hó vége, ugye), de van itthon krumpli, több kiló kiwi, néhány körte és egy fél káposzta. Tervezem, hogy a héten veszek 4-5 avokádót és 3 póréhagymát, illetve pénteken megyünk a termelői kosárért és abban lesz galambbegy-saláta meg kelkáposzta is. Ezek alapján a heti menünk így alakul:



DSCF2215

Hétfő

ebéd: pörkölt főtt búzával

vacsora: paradicsomos káposzta

 

soupe-tomates-vermicelles

Kedd

ebéd: paradicsomleves betűtésztával

vacsora: füstöltszalonnás-gombás polenta

 

Salade d'avocat aux crevettes

 

Szerda

ebéd: véres hurka krumplipürével vagy sült krumplival (idő függvényében)

vacsora: tonhalas-rákos avokádósaláta

 

lentillefenouil

Csütörtök

ebéd: tartiflette

vacsora: lencsesaláta

 

salade-de-mache-betterave-gruyere-noix-et-oeufs

Péntek

ebéd: túrógombóc

vacsora: galambbegy saláta keménytojással ementáli sajtkockákkal és dióval

bricks

Szombat

ebéd:  krumplileves

vacsora: tonhalas-póréhagymás brick

 

 

Soufflé au fromage 004r

Vasárnap

ebéd: rakott kelkáposzta

vacsora: sajtfelfújt

 

 

bugnes_lyon_pastry

Desszertötletek:

Lyoni fánk

Madártej

Kiwis-csokis süti

Karamelles, sütőben sült körte

 

Jó étvágyat!

 

 

 

 

 

 

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!