Fészekalja: Nagy dolgokról kiCSIBEn

Olivás-fokhagymás-kecskesajtos-paradicsomos falatkák

Újabb receptet próbáltam ki tegnap. Egy pillanat alatt elfogyott, úgyhogy lejegyzem.

103_7904

Először is egy kis üveg zöld magozott olívabogyót összeturmixoltam 4 fej fokhagymával, 5 evőkanál olívaolajjal és pár szál friss kakukkfűvel.

Aztán a paradicsomot felvágtam apró darabokra, lecsöpögtettem. A friss kecskesajtot is feldaraboltam.

Kinyújtottam a leveles tésztát, kb. 10*10 cm-es négyzetekre-háromszögekre vágtam, minden kis darabot megkentem az olívás krémmel, aztán rá a kecskesajt és a paradicsomdarabok. Aki szereti a fokhagymát a paradicsomhoz lehet tenni még apróra vágott fokhagymát, én csak kis snidlinggel szórtam meg.

Végül kis batyukat formáltam a leveles tésztából, felül összefogva és összecsipkedve.

200 fokos sütőben 20-25 perc kellett neki.  Orvosi vízitorma salátával ettük.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!