Újabb receptet próbáltam ki tegnap. Egy pillanat alatt elfogyott, úgyhogy lejegyzem.
Először is egy kis üveg zöld magozott olívabogyót összeturmixoltam 4 fej fokhagymával, 5 evőkanál olívaolajjal és pár szál friss kakukkfűvel.
Aztán a paradicsomot felvágtam apró darabokra, lecsöpögtettem. A friss kecskesajtot is feldaraboltam.
Kinyújtottam a leveles tésztát, kb. 10*10 cm-es négyzetekre-háromszögekre vágtam, minden kis darabot megkentem az olívás krémmel, aztán rá a kecskesajt és a paradicsomdarabok. Aki szereti a fokhagymát a paradicsomhoz lehet tenni még apróra vágott fokhagymát, én csak kis snidlinggel szórtam meg.
Végül kis batyukat formáltam a leveles tésztából, felül összefogva és összecsipkedve.
200 fokos sütőben 20-25 perc kellett neki. Orvosi vízitorma salátával ettük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: