A mostani heti zöldségkosárban saláta, cukkini, padlizsán, paradicsom, sárgadinnye, cseresznye és újrépa lesz, így ezek köré szerveztem a hetet, a melegre való tekintettel mediterrán jellegű receptekkel.
Szóval mit eszünk ezen a héten?
Szerda
ebéd: lazacos tészta
vacsora: zöldsaláta, póréhagymás-sonkás pitével (a póréhagyma a mélyhűtőből)
Csütörtök
ebéd: tajine kuszkusszal bárányhúsból
vacsora: tajine
Péntek
ebéd: nyárson sült máj és zúza zöldségekkel, zöldsaláta, főtt kukorica
vacsora: avokádókrémmel és rákkal töltött paradicsom
Szombat
ebéd: főtt búza apróra vágott zöldségekkel
vacsora: alufóliában sült citromos csirkemell, a búza maradékával
Vasárnap
ebéd: zöld olívabogyós sonkás cake, zöldsaláta
vacsora: galambbegysaláta sütőben sült újrépával és friss kecskesajttal
Hétfő
ebéd: taboulé
vacsora: nyárson sült fűszeres csirkemell rizzsel
Kedd
ebéd: padlizsános-csirkemelles pite
vacsora: cukkinis lepények
Desszertötletek:
Rebarbarás süti
Gyümölcssaláta
Sárgabarackos házi joghurt
Sárgabarackos-mandulás lepény
Ti mit esztek ezen a héten?
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: