Fészekalja: Nagy dolgokról kiCSIBEn

Heti menü – július 3. hét

A mostani heti zöldségkosárban saláta, cukkini, padlizsán, paradicsom, sárgadinnye, cseresznye és újrépa lesz, így ezek köré szerveztem a hetet, a melegre való tekintettel mediterrán jellegű receptekkel.

Szóval mit eszünk ezen a héten?

 

Pates-au-saumon

Szerda

ebéd: lazacos tészta

vacsora: zöldsaláta, póréhagymás-sonkás pitével (a póréhagyma a mélyhűtőből)

 

Rindfleisch_Tajine_2535b0c3b0b88742afb6d8bfd8e6b6ce_et2005010241

 

Csütörtök

ebéd: tajine kuszkusszal bárányhúsból

vacsora:  tajine

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Péntek

ebéd: nyárson sült máj és zúza zöldségekkel, zöldsaláta, főtt kukorica

vacsora:  avokádókrémmel és rákkal töltött paradicsom

 

Bulgur  with vegetables

Szombat

ebéd: főtt búza apróra vágott zöldségekkel

vacsora: alufóliában sült citromos csirkemell, a búza maradékával

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasárnap

ebéd: zöld olívabogyós sonkás cake, zöldsaláta

vacsora: galambbegysaláta sütőben sült újrépával és friss kecskesajttal

 

553f2e36a8c04ecaea5bca93476ee706

Hétfő

ebéd: taboulé

vacsora: nyárson sült fűszeres csirkemell rizzsel

 

103_7673

Kedd

ebéd: padlizsános-csirkemelles pite

vacsora: cukkinis lepények

 

27722839

 

Desszertötletek:

Rebarbarás süti

Gyümölcssaláta

Sárgabarackos házi joghurt

Sárgabarackos-mandulás lepény

 

Ti mit esztek ezen a héten?

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!